Zoeken naar geef toe

Uw zoekactie voor geef toe leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gie 52 jaar Antwerpen - Mol
lekkere voormiddag
Deze biman is geil opgestaan en wenst uw wensen te vervullen. Wie biedt me zijn keiharde erectie aan om hem in mijn warme mondje te nemen en je kloppende lid te verwennen tot je het niet meer kan houden van genot. Leun lekker achterover en geniet en geef me alles wat je hebt. Ik wil de volledige inhoud van je volle ballen opzuigen. Wie zit er met een knoert van ern erectie en wil spuiten? Contacteer me aub We moeten mekaar helpen…  
Eric 69 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Pijpzin
Hallo ik ben van Ingelmunster 170 79 69 nt roker zeer verzorgd onbehaard en geshhoren ik kan ontv liefst nog vandaag iemand met een foto en een woordje uitleg krijgt zeker antwoord op hi hallo geef ik geen reactie tot straks hoop ik heb er enorm zin in grtjs  

Pijpzin
xxxx 46 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
voor nu
hey wie geef er een mooie lange pik die zou ik graag eens lekker willen verwennen 20/40j kan discreet ontvangen  
Jan 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Net als 16 jarige penis
Hallo, Ben hetero en heb een penis die als 16 jarige niet meer is gegroeid. Ben besneden, niet intiem geschoren en kan snel klaarkomen. Ik verlang eens om goed onder handen genomen te worden. Ik geef wel aan wanneer het genoeg is. Heb geen ervaring. Kan niet ontvangen. Indien het mij bevalt voor regelmatig contact.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
opa frans 64 jaar Antwerpen - Kapellen
een avondje strippen met geile vrienden...
scenario is: via een eenvoudig kaartspel tot iedereen in zijn nakie staat. Dus gestript worden, mogelijk met opdrachten. ( bij elk spel is er een winnaar en verliezer. De verliezer krijgt opdracht van de winnaar. Interesse ergens volgende week ( mogelijk maandagavond of woensdagavond), geef je. gegevens op en ik breng je verder op de hoogte Locatie Ekeren.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
Bart 35 jaar Limburg - Bilzen
Ik kom la´gs
Ik kom vanavond langs. Bij binnenkomst kleed ik me onmiddellijk volledig uit en dan doe ik wat jij van me vraagt. Sta voor zeer veel open. Geef scenario! Of andere leuke ideeën? Ik bi man, 1m78, 70kg besneden. Graag omgeving hoeselt, bilzen,..  
lovebi 52 jaar Limburg - Genk
Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mond...
Wie heeft vanavond zin in een zachte wederzijdse lik en pijpbeurt? Wil graag in mekaars mondjes spuiten... Ben 52j, uit de buurt van Genk. Kan verplaatsen en ontvangen. Geef liefst een reactie met foto van je harde pik... Tot vanavond?  

Wederzijds lekker zacht likken en zuigen met spuiten in mond...
chris 56 jaar Limburg - HASSELT
BABYGLAD BOTTOMKONTJE
alles kan en mag; ben steeds intiem superglad en clean, ontvang graag alle lekkers in mond keel en kutje, geef ook keeldiepe blowjobs tot einde en meer, kan elke dag ontvangen, ook in voor trio én méér échte tops ! Stuur een pikfoto bij je reactie, anders geen antwoord  

BABYGLAD BOTTOMKONTJE
  1   2   3   4   5   6   7